strings.skip_to_content

Zonnepanelen

Een stralend (leg)plan voor jouw verkoop

Salesdock geeft jouw organisatie een zonnige voorsprong op de concurrentie. Maak nu het verschil door eenvoudig schouwingsgegevens vast te leggen, een legplan uit te werken inclusief rendement berekening en een professionele, herkenbare offerte te versturen die klanten eenvoudig digitaal accepteren.

Eenvoudige ondersteuning voor een complexe markt

Alles onder één dak

Al je producten, diensten en klantgevens komen samen in één platform. Zo hou je altijd grip en controle over jouw verkoopproces.

Direct samenwerken met partners

Met Salesdock heb je alle informatie altijd binnen handbereik en up-to-date. Nooit meer eindeloze e-mails of papieren dossiers om te versturen.

Personaliseer je aanbod

Creëer in enkele klikken een professionele offerte in jouw eigen huisstijl. Bepaal welke bijlagen inzichtelijk zijn voor de klant via de beveiligde online offertepagina.

Onderscheid je van concurrenten

Blijf jezelf onderscheiden door eenvoudig een overzichtelijke offerte te versturen die de klant digitaal en veilig kan ondertekenen.

Een veel beter voorstel in minder tijd

Stel een voorstel samen met de zonnepanelen sales flow. De klant ontvangt de juiste formulieren en de informatie wordt automatisch verwerkt. Bepaal eenvoudig wie toegang heeft tot welke informatie.
integration

We maken het makkelijker én leuker

Haal het zonnetje in jouw salesproces

In een paar stappen alles geregeld

Met een paar eenvoudige stappen, volledig afgestemd op de zonnepanelenmarkt, maak je het voor verkopers makkelijker en de klantbeleving een stuk leuker.

De eenvoud

Maak de complexe wereld van zonnepanelen eenvoudig. Salesdock ondersteunt het hele proces, van schouw tot ondertekening.
Automatische berekeningen van je rendement
Simpel een legplan maken die je zelf kunt verfijnen
Afspraken inplannen voor schouw en installatie
Leg zelf alle gewenste schouw informatie en foto's vast
Of nodig klanten uit om schouw informatie aan te leveren

Met Salesdock straalt jouw conversie als nooit tevoren!

IN IEDERE CONTEXT

Alle kanalen op één platform

Elk verkoopkanaal heeft zijn eigen processen en tools. Wij optimaliseren deze processen en brengen de informatie samen. Zo maken wij verkopen makkelijk, welk kanaal je ook gebruikt.
Check realtime de verkoopresultaten, leadconversie andere statistieken van je interne en externe verkoopteams. Zo heb je altijd grip op je succes.
Meer informatie

Een ecosysteem voor distributie

Kom in verbinding met je partners

Integreer met providers en verkooppartners. Bij integraties met partners die ook Salesdock gebruiken, zijn alle proposities voor de verkoper geautomatiseerd. Providers ontvangen de orders realtime.

Optimale leadgeneratie

Heeft je klant behoefte aan bijvoorbeeld een nieuw energiecontract dankzij het nieuwe zonnesysteem? Top! Zet hem gemakkelijk door naar een partner.

Klantcases

Zo werken zij

“Qua techniek denk ik niet dat er binnen onze branche een beter platform is om orders in te schieten en samen te werken, althans niet wat zo duidelijk en simpel is.”
Michael Versluis, WVE
Lees hun verhaal
“De snelheid waarmee we dit met Salesdock, op een zeer eenvoudige en voor iedereen werkbare manier, hebben kunnen uitrollen is ongekend.”
Twan Geurts van Kessel, Solar Concept
Lees hun verhaal
Volg ons ook op LinkedIn
Nieuwsbrief
Mis nooit het laatste nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
🇳🇱
NL
06:48
🇮🇳
IN
10:18

© 2024 Salesdock | Privacy policy