Energie

Samen slim verkopen in de energiemarkt

Jaarlijks stappen bijna 2 miljoen huishoudens in Nederland over van energieleverancier. Achter deze statistiek schuilt een complexe wereld van adverteerders, energievergelijkers, distributeurs en verkooporganisaties. Salesdock zorgt ervoor dat alle partijen in dit dynamische ‘ecosysteem’ effectief en betrouwbaar samenwerken. Zodat verkopen weer makkelijk wordt.

Effectief samenwerken met leveranciers, distributeurs en verkooporganisaties

Alles centraal binnen één platform

Al je producten, diensten en klantgevens komen samen in één platform. Zo hou je altijd grip en controle over jouw verkoopproces.

Binnendienst en buitendienst verbonden

Met Salesdock staat alle informatie op één plek en altijd up-to-date. Je hoeft niet langer dossiers heen en weer te mailen of te printen. Zo werk je sneller en nauwkeuriger.

Personaliseer je aanbod

Stel in een paar klikken een professionele offerte samen met jouw eigen huisstijl. Bepaal welke bijlagen voor de klant inzichtelijk zijn via de beveiligde online offertepagina.

Geef je leads door

Ben jij te druk of heb je een aanvraag die net buiten de expertise van jouw organisatie valt? Deel je lead via Salesdock eenvoudig met vakgenoten.

Een beter voorstel in minder tijd

Stel een voorstel samen via specifieke verkoopflows. De klant krijgt de juiste formulieren en de informatie wordt automatisch verwerkt. Stel eenvoudig in wie toegang heeft tot welke informatie.

We maken het je gemakkelijk

In alle stappen voorzien

Standaardiseer, digitaliseer en automatiseer je salesproces zodat je kunt focussen op je vak, in plaats van administratie. Breng de stappen van het klantproces, zoals een vooropname of schouwing, intakeformulieren en de oplevering samen in één platform. Werk effectief samen met je binnen- en buitendienst én externe organisaties.

Verbreed je aanbod ...

Waar kansen liggen moet je deze ook kunnen grijpen. Salesdock voorziet in leadgeneratie van de toekomst; breid eenvoudig je aanbod uit.

Laadpalen
Zonnepanelen
Isolatie
LED-verlichting

... of deel je leads

Waar kansen liggen moet je deze ook kunnen grijpen. Salesdock voorziet in leadgeneratie van de toekomst; breid eenvoudig je aanbod uit.

In iedere context

Alle kanalen op één platform

Elk verkoopkanaal heeft zijn eigen processen en tools. Wij optimaliseren deze processen en brengen de informatie samen. Zo maken wij verkopen makkelijk, welk kanaal je ook gebruikt.

Check realtime de verkoopresultaten, leadconversie andere statistieken van je interne en externe verkoopteams. Zo heb je altijd grip op je succes.

Meer informatie

Een ecosysteem voor distributie

De batterijen zijn inbegrepen

Integreer met distributeurs zoals Nutselect, ProviderAdviseur en Minder.nl en meer organisaties of functionaliteiten. Bij integraties met partners die ook Salesdock gebruiken zijn voor de verkoper alle proposities die je mag verkopen geautomatiseerd. Leveranciers ontvangen automatisch realtime orders die de verkopers hebben afgesloten.

Klantcases

Zo werken zij

“Salesdock bespaart ons veel tijd aan de ‘achterkant’. We hoeven niet meer vanuit verschillende portalen gegevens te exporteren naar Excel.”
Anton Zaritskyy, WeCall
Lees hun verhaal
“We merkten dat we het verkopers makkelijker maakten om onze contracten te verkopen. Dat zagen we ook terug in de resultaten en de kwaliteit van de orders.”
Nick Kooijman, Channel Manager
Lees hun verhaal
“Verkoopgoeroes succesvol met ‘kindvriendelijk’ platform”
Maxim van Dam
Lees hun verhaal
“Aan het begin waren we blij met elk contract dat binnenkwam. Maatwerk? Geen probleem! Eigenlijk zijn we zo blijven werken, maar op den duur kwamen we onszelf tegen.”
Marco Vink, Sepa Green
Lees hun verhaal
Volg ons ook op LinkedIn
Nieuwsbrief
Mis nooit het laatste nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
🇳🇱
NL
05:32
🇮🇳
IN
10:02

© 2021 Salesdock | Privacy policy